homeFinder

HITTA DITT SEMESTERBOENDE

Välj hus, välj våningsplan och välj lägenhet. Här kan du lätt få överblick på vilka lägenheter som är tillgängliga, se planritningen på just den lägenhet du valt och ladda ner det specifika bofaktabladet. Börja med att peka på det hus du är intresserad av. Välj sedan din lägenhet.

Här kan du läsa föreningens stadgar
Här hittar du föreningens registreringsbevis


Klicka för att se prislistan!

Lgh
Rum
ca. m²
Plan
Mån. avgift
Pris
Status

BRF BOKENÄS

Med utsikt över den Bohusländska skärgården ramas Bokenäs in av västkustens vågor. Bokenäs ligger mitt i Bohuslän i närheten av Fiskebäckskil och Lysekil på en udde ut i Koljöfjorden, cirka tio mil norr om Göteborg. Bohuskusten är Sveriges mest besökta turistmål och här finnas alltid något att göra oavsett årstid eller intresse.

Brf Bokenäs är lägenheter i bostadsrättsform, där du som köpare äger din bostadsrätt dvs. är bostadsrättsinnehavare. Den tid som du själv inte önskar att bo i lägenheten lämnas lägenheten för uthyrning. Hotelloperatören som driver anläggningen sköter såväl uthyrning som nyckelutlämning, städning och avsyning. Du som bostadsrättsinnehavare får del av uthyrningsintäkten.

På Bokenäs kombinerar du det bästa av två världar. Utnyttja hotellets alla fördelar såsom frukostbuffé, pool och städning. Samtidigt har du din fullt möblerade lägenhet där du sköter du dig själv och njuter av solnedgångar och kvällsdopp.

Välkommen!

Intresserad av lägenhet?
Tim Axelsson
0723 11 14 91
tim.axelsson@lansfast.se

Våra lägenheter på Hemnet